Log ind|Opret konto
Shopping Cart: 0 Item(s)
Forside >>  Treksta >>  Damesko >>  trail løbesko >>  Treksta Edict Sport Goretex Trail løbesko Sort Grå Rosa Damesko

Kategorier

Treksta Edict Sport Goretex Trail løbesko Sort Grå Rosa Damesko
Treksta Edict Sport Goretex Trail løbesko Sort Grå Rosa Damesko [136339518]Treksta Edict Sport Goretex Trail løbesko Sort Grå Rosa Damesko
Move your mouse over image or click to enlarge
DKK821.51  DKK451.83Spar: 45% off
  • Model: 136339518
  • 5000 Antal på lager
  • Treksta Edict Sport Goretex Trail løbesko Sort Grå Rosa Damesko
  • Treksta Nevado Goretex Trail løbesko Sort Lilla Damesko

Vælg venligst:Antal

Treksta Edict Sport Goretex Trail løbesko Sort Grå Rosa Damesko_checkout
Treksta Edict Sport Goretex Trail løbesko Sort Grå Rosa Damesko

Specifikationer:
UPPER: GORE TEX Extended Comfort Footwear / syntetiske (RP: BUFF HIDE) / Vandafvisende & AP S / W MESH
SOLE: Mellemsål: Støbt EVA / TPU INJECTION HÆL SUPPORT
KONSTRUKTION: YDERSÅL: Hypergrip HGL (letvægts) indersålen
Teknologi:
Hypergrip:
Hos Treksta, tror vi ikke på kompromis. Mens andre sko tvinge dig til at vælge mellem greb og holdbarhed, HyperGrips proprietære gummiblanding giver dig det bedste af begge. Hypergrip er et førende varemærke indenfor højtydende gummi såler til udendørs, arbejde og rekreative markeder. Siden 1988 har Hypergrip produceret de mest avancerede ydersålen med det nyeste udstyr og design.
Over 25 år har lyse rødt oval logo repræsenteret kvaliteten og vores passion for innovation. Med trækkraft og sejhed at erobre ethvert terræn, HyoerGrip gør, at du ikke dine sko beslutte, hvor langt er langt nok.
GORE TEX®:
GORE TEX® membranen er hjertet i alle GORE TEX®-produkter. Den indeholder over 9 mia mikroskopiske porer per kvadrattomme. Disse porer er 20,000times mindre end en vanddråbe, men 700times større end en vanddamp-molekyle, som gør GORE TEX® membran helt vandtæt udefra, samtidig med at sved at undslippe fra indersiden. En oleofob, eller olie hating, stof er integreret i membranen, hvilket forhindrer indtrængen af ​​kropsolier og insektmiddel, der ellers kunne påvirke membranen.
GORE TEX® stoffer er skabt ved laminering vores GORE TEX ® membran til højtydende tekstiler, derefter forsegle dem med en innovativ løsning til garanteret vandtæt beskyttelse.
Maksimal klimakomfort
GORE TEX® Footwar med XCR Product Technology er ideelt til moderate og varmere forhold. Great for højere aktivitet (stor effekt sport) og skiftende betingelser, herunder, når du rejser.
Vandtæt
Den mikroporøs struktur GORE TEX® membranen er det der gør GORE TEX® stoffer helt vandtæt. Hver mikroskopiske pore handler om 20,000times mindre end en dråbe vand, hvilket betyder ingen ydre fugtighed fra regn til sne til at vandpyt du netop trådt i kan trænge igennem membranen.
HYPER FOAM:
Løb lige blevet endnu bedre:
HyperFoam ™ er en banebrydende innovation i dæmpning. Det giver ikke kun lette vægt og energi tilbage, nu det leverer bedre handske lignende pasform og perfekt balance på alle typer af terræn til den ultimative løbeoplevelse.
HyperFoam ™ teknologien er udviklet med mellemsålen volumen, der er op til 2,5 gange mere end den standard sti løbesko, og det er også lavet med specialiserede to `Forskellige Density` dual skummaterialer at skabe bedre og stabil balance på alle typer af terræn.
Treksta s nestFIT teknologi tilføjer handske lignende pasform til den øverste profil HyperFoam ™. Entydigt manipuleret nestFIT indersål, mellemsål og ydersål tillader løberens fod synker og montering dybt ind i skoen mellemsål, forhindrer løberne i at glide frem og tilbage, mens den kører, og stadig skabe den fremragende stødabsorbering kvalitet på samme tid.

Er du på udkig efter Treksta Edict Sport Goretex? Alle Treksta er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Treksta Edict Sport Goretex og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos Treksta specielle tilbud, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i udendørs udstyr, lige det du står og mangler.

Beskrivelse

Farve: Sort ,Grå ,Rosa
Treksta - Damesko - Trail løbesko,Farve: Sort ,Grå ,Rosa